Persoonlijk en onafhankelijk hooradvies

Gehoorbescherming

Het gehoor is een complex en uiterst gevoelig zintuig waarmee zorgvuldig dient omgegaan te worden. Het stelt ons in staat om adequaat te functioneren, onderling te communiceren of te genieten van onze favoriete muziek. Het gehoororgaan is echter zeer kwetsbaar. Hoge geluidsniveaus verstoren niet alleen onze communicatie maar veroorzaken directe nadelige gevolgen waarvan zich niet iedereen bewust is. Het belangrijkste nadelige gevolg is weliswaar gehoorschade, en dit is een onomkeerbaar proces! Immers, lawaaidoofheid staat in vele landen in de top 3 der beroepsziekten.

In onze Studio kan u terecht voor op maat gemaakte en universele gehoorbescherming.

Op maat gemaakt :

Beleef je passie als nooit tevoren dankzij de gehoorbescherming van Variphone. Van muzikanten tot motorijders, voor de occasionele klussers of de industriële arbeider, ... Voor elke situatie bieden wij in Studio d’OOR de meest optimale gehoorbeschermer. Ervaar geluid zoals het hoort, met Variphone

 

Muziekdoppen Industriedoppen Motodoppen
Schietdoppen Zwemdoppen Slaapdoppen

 

 

 

 

 

 

 

Universeel : 

Naast de op maat gemaakte, hebben we ook universele gehoorbescherming voorradig. Ook hierin hebben we een uitgebreid gamma voor specifieke toepassingen. Het is een budgetvriendelijke en meteen leverbare oplossing, voor occasioneel gebruik en nog niet volgroeide oren.